1hoofdafbeelding

Met Instawall een “wall of fame” voor Jule

Zoals jullie allemaal weten ben ik nogal gek op Instagram,  met dochterlief Jule als favoriet model. Nu ze vaak naar de Stickygrams op de magneetband begint te wijzen en mama, papa en favoriet nichtje Louise weet aan te duiden, groeide het idee voor een Wall of Fame aan haar speelmat.

Het idee was om de “belangrijkste ” mensen uit haar omgeving (lees familie) te fotograferen zodat ze de namen kan leren kennen, iedereen leert aanwijzen en we er leuke spelletjes mee kunnen doen.

Op zoek naar een leuke manier  om de Wall of Fame vorm te geven kwam ik uit bij Instawall.nleen Nederlands bedrijf dat Instagrams print op poster of aluminium. Aangezien het resultaat aan Jule haar speelmat bevestigd zou worden was de keuze voor aluminium snel gemaakt (mijn verscheurde Flair’s en Libelle’s in het achterhoofd). 

Omdat de “Earlybird” kadertjes niet mooi zouden staan op de zwarte omranding van de Instawall, speelde ik met het idee om de kader in de foto te gebruiken en de Instagram dan zonder kader te bewerken. Zogezegd zo gedaan en in den Ikea vond ik de perfecte kader voor nog geen 13€.

Tip: om niet al je Instagram-volgers te vervelen met familiefoto’s, kan je net als ik gemakkelijk een tweede “privé”-account aanmaken. Afmelden en opnieuw registreren met een ander e-mailadres. Ik maak er veel gebruik van!

Eens de foto’s genomen ging het snel. De gebruiksvriendelijke site waar je makkelijk kan inloggen met je Instagram account, loodst je in enkele eenvoudige stappen naar het gewenste resultaat. Op het einde van je bestelprocedure kan je een specifiek ophangsysteem meebestellen. Ikzelf heb dat niet gedaan omdat ik geen gaten in de kast kan boren om de Instawall op te hangen.

Keuzemenu 1

smaal-square 1

voorbeeld 1

afgewerkte-instawall 1

bestelling 1

De levering zou binnen 14 dagen plaatsvinden maar na een dikke week mocht ik mijn Instawall thuis al bewonderen, wat een #win! De Instawall platen waren goed en netjes verpakt en werden zonder beschadiging geleverd.

closeup-verpakking 1

uitpakken 1

Verpakking-in

Uitpak-1 1

Uitpak-2 1

Instawall-close-up 1

Instawalls 1

Om de Instawall te bevestigen gebruikte ik een groot aantal Pritt-buddies: makkelijk aan te brengen, achteraf makkelijk te verwijderen en het laat geen sporen na…

1 Pritt-bud

1 Plakken

1 Lege-muur

1-instawall

1 Jule-en-mama

Wat vinden jullie van het resultaat?

1 resultaat-B

1 resultaat-C

Jule vindt het alvast geweldig!

Liefs Kim

9.395 Reacties